Calendar

February 2014
SunMonTueWedThuFriSat
 << <Sep 2017> >>
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728  

Announce

Who's Online?

Member: 0
Visitor: 1

rss Syndication

 
Posts sent in: March 2014

10 Mar 2014 

Een Rustgevende MassageMasseren is ťťn van de meest populaire welness behandelingen. Daarom wordt het in verschillende vormen aangeboden.Massages hebben massa's positieve effecten. Ze ontspannen de spieren, stimuleren de bloedsomloop, verlichten pijn, verzachten littekens en verklevingen, verlagen de bloeddruk en hartslag, verbeteren wondgenezing en ontspannen de huid en het bindweefsel. Maar de psychische kant is het meest belangrijk,het helpt stress in het alledaagse leven te verminderen.Soorten massages?

De bekendste vorm van massage is de klassieke, zoals de borstelmassage,Zweedse massage,olie massage,Thaise massage en sportmassage. Maar er zijn nog veel meer massagevormen die bijdragen aan het welzijn, zoals deDeep Tissue massage, Marma Massage, de Qi massage, vier handenmassage en elektrische massage.Wat is elektrische massage?

Daaronder verstaan we een massage met behulp van elektrische apparatuur, zoals apparaten om je voeten te masseren,massage stoelen en massage banken. Door trillingen en druk genereerd een massage apparaat een massage-effect. Net als de traditionele massage stimulators, helpt het om de spierspanning te verlichten en de bloedsomloop te stimuleren.Wat biedt een massage stoel aan?

Een massagestoel biedt afhankelijk van de kwaliteit en functies,diverse massages. Met een afstandsbediening kunnen diverse massages op verschillende niveaus worden ingesteld. Massagestoelen zijn vaak te vinden in hotels of wachtruimtes, bijvoorbeeld op de luchthaven. Hier zijn ze voorzien van een muntgleuf,en voor kleine bedragen kunnen ze gebruikt worden. In tegenstelling tot de traditionele massage is voor deze massage geen persoon nodig. De stoel masseert de gebruiker. De rugleuning en de zitting zijn zo speciaal gemonteerd dat ze kunnen bewegen. Tijdens de werking van het apparaat bewegen deze elementen naar voren en oefenen een langzame aangename druk uit. Een massage van de probleemgebieden is hierbij niet mogelijk, maar de heupen en de rug worden helemaal gestimuleerd en er ontstaat een betere doorbloeding en men ontspant. Na een lange dag op kantoor of in de auto kan een sessie in de massagestoel zeer aangenaam en ontspannend zijn.

Inmiddels zijn er autofabrikanten die in hun voertuigen speciale autostoelen aanbieden met massagefunctie.Wat zijn de voor- en nadelen?

Een vervanging voor een echte persoon zijn ze helaas niet. Ze hebben het nadeel dat ze niet individueel en doelgericht werken. Daardoor worden specifieke probleemgebieden vaak niet goed behandeld. Maar goede apparatuur van voldoende kwaliteit zijn heel goed in staat om ontspanning te bieden. Wie gebruik maakt van elektrische massage, Zou zeker met een paar belangrijke dingen rekening moeten houden. Zo is het al veel beter om massage pads op het lichaam aan te brengen, wanneer het volledig droog is, omdat vocht het gewenste effect beÔnvloed. Lijdt men aan gezondheidsproblemen, zoals hoge bloeddruk, allergieŽn massage of huidziekten, is het raadzaam om eerst een arts te raadplegen voor het gebruik.

Het is niet toegestaan om elektrische stimulators toe te passen bij koorts, hartproblemen of tijdens de zwangerschap.
Admin · 156 views · Leave a comment